Hermes voor KWF

Hermes voor KWF 

Hermes voor KWF is een initiatief dat in 2016 is ontstaan, waarbij de rally Rijden tegen Kanker wordt georganiseerd. Rijden tegen Kanker heeft bij haar eerste editie €30.000 opgehaald ten behoeve van KWF Kankerbestrijding en heeft bovendien alle deelnemers een onvergetelijke dag bezorgd. 

 

In samenwerking met gerenommeerd rallyuitzetter Henny Miltenburg is een schitterende rally gereden. Startend vanaf Schmidt Zeevis, en met tussendoor een heerlijke lunch, was de finish de Erasmus Universiteit, Rotterdam. Daarvandaan werden deelnemers begeleid naar sociëteit Hermes, waar door een chef-kok, bekroond met Michelin ster, een geweldig diner was bereid. Na een veiling, waar onder andere plekken in de wedstrijdboten van de Volvo Ocean Race werden geveild, werd de avond afgesloten met een drankje op muziek: een grandioos succes dus, met als belangrijkste peiler de opbrengst ten behoeve van de bestrijding van de grootste doodsoorzaak in Nederland.

 

Aankomend jaar zal met hetzelfde enthousiasme de tweede editie van Rijden tegen Kanker worden georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden op 23 september. De ontwikkelingen voor het programma zijn in volle gang, en de verwachting is dat het weer een dag zal worden om nooit te vergeten. 

 

Meer informatie over Rijden tegen Kanker kunt u vinden op de website, www.rijdentegenkanker.nl, of door contact op te nemen met de organisatie, s.postmes@hetrsc.nl